IMG_2254LudusHelsingin vastaanoton kokonaispinta-ala on 300m2 ja pitää sisällään 4 isoa ja 9 pientä terapiahuonetta sekä ryhmä/neuvottelutilan. Asiakkaiden käytössä on neljä wc:tä ja Inva-WC ja odotustila. Tila on toisessa kerroksessa ja portaaton.

Monipuoliset, Aluehallintoviraston hyväksymät tilamme mahdollistavat tarkoituksenmukaisen neuropsykologisen kuntoutuksen ja puheterapian toteuttamisen. Terapiavälineistöön kuuluu satoja välineitä, jotka ovat kaikkien asiakkaiden kuntoutuksessa käytössä.

Vanhempien/omaisten ja muiden yhteistyötahojen ohjaus, konsultaatio ja koulutus mahdollistuvat myös toimitilassamme.


 

LudusVantaan vastaanoton 20160823_134943kokonaispinta-ala on 120m2 ja pitää sisällään 4 isoa terapiahuonetta ja ryhmä/neuvottelutilan. Asiakkaiden käytössä on WC/InvaWC ja odotustila. Tila on kolmannessa kerroksessa ja on mahdollisuus käyttää hissiä tai portaikkoa. Tilat ovat yhteiskäytössä Lastenpsykiatrisia palveluita tarjoavan Aatosklinikka Oy:n kanssa ja ne ovat Aluehallintoviraston hyväksymät. Käytössämme on runsaasti tutkimus- ja kuntoutusvälineistöä ja se on kaikkien asiakkaidemme hoidossa käytettävissä. Tilat soveltuvat erinomaisesti sekä neuropsykologisten- että puheterapeuttisten palveluiden toteuttamiseen.