TÖIHIN LUDUKSEEN?

Etsitkö töitä neuropsykologian tai puheterapian alalta? Ota yhteyttä meihin!

Jos etsit töitä neuropsykologian tai puheterapian alalta ja olet erityisen kiinnostunut kuntoutustyöstä, voi Ludus olla sinun seuraava työpaikkasi. Seuraa sivuiltamme ilmoitteluamme vapaista työpaikoista. Voit myös jättää avoimen hakemuksen ja otamme sinuun yhteyttä kun paikkoja vapautuu. Meillä on sekä osa- että kokoaikaisia paikkoja.

Luduksen tarjoamat korkeatasoiset palvelut perustuvat asiantunteviin ja kehityshaluisiin työntekijöihin, pitkälle hiottuun toimintajärjestelmään ja yhteistoiminnallisuuteen.

Luduksessa toimii joukko taitavia ja positiivisia ihmisiä, jotka ovat tottuneet tarttumaan toimeen. Jos haluat monipuoliseen ja tasa-arvoiseen työyhteisöön, jossa arvostetaan ammattitaitoa ja itsensä jatkuvaa kehittämistä, sopeudut hyvin joukkoomme.

Ludukseen palkataan alansa ammattilaisia: joko ammatissaan pitkälle ehtineitä osaajia tai henkilöitä, jotka haluavat oppia sellaiseksi. Työntekijämme kehittävät koko ajan ammattitaitoaan, sillä olemme sisäistäneet ajatuksen jatkuvan muutoksen välttämättömyydestä.

Koko toimintansa ajan Ludus on ollut kiinnostusta herättävä työpaikka. Hakijoista ovat valikoituneet ne, joiden pätevyys, soveltuvuus ja uudenoppimiskyky on ollut hakijoista parhainta.

Yhteydenotot: heli.isomaki(at)ludus.fi