LUDUS YHTEISTYÖKUMPPANINA

Ludus yhteistyökumppanina on luotettava ja joustava. Sillä on pitkälle kehittynyt toimintajärjestelmä, sitoutunut ja pätevä henkilöstö sekä innovatiivinen ote neuropsykologian alalla toimimiseen.

Tervetuloa Luduksen yhteistyökumppaniksi!

Ludus on luotettava ja joustava yhteistyökumppani, jolla on pitkä kokemus ja pätevä henkilöstö. Meillä on sekä standardipalveluita että myös yhteistyökumppaneille räätälöityjä projekteja tai erikoispalveluita. Tarjoamme runsaasti palveluita myös ruotsin kielellä.

Ludus tarjoaa yhteistyökumppaneilleen kolmen kuukauden vastaanottotakuun, jokaisen asiakkaan yksilöllisen ja ammattitaitoisen hoidon sekä ajantasaisen raportointi- ja laskutuskäytännön.

Ludus lähettää yhteistyökumppaneilleen tiedotteita kaksi kertaa vuodessa sekä järjestää vuosittain kutsuseminaareja tai -tilaisuuksia.

Kuka voi olla Luduksen yhteistyökumppani?

Luduksen yhteistyökumppanuus on käynnistyä monella eri tavalla. Yleisimmin yhteistyö rakentuu sen pohjalle, että yhteistyökumppani tai hänen edustamansa organisaatio ostaa tai tilaa Luduksen palveluita. Toisaalta yhteistyökumppanuus voi syntyä yhteisten intressien ja kehittämistoiminnan kautta.

Jos etsit neuropsykologista yhteistyökumppania, tai sinulla on idea mahdollisesta yhteishankkeesta, ota meihin yhteyttä.

Yhteydenotot heli.isomaki(at)ludus.fi