PALVELUT AIKUISILLE

Ludus_2Kuormitutko työelämässä? Pelkäätkö muistisi heikentyneen? Oletko sairastanut neurologisen sairauden? Onko sinulla puheen kanssa ongelmia? Palveluidemme avulla voimme selvittää heikentymisen syyt ja auttaa sairauksista toipumisessa.

Ludus tarjoaa neuropsykologisia- ja puheterapeuttisia palveluita aikuisasiakkaille, jotka tarvitsevat apua tiedonkäsittelytaitojen harjaannuttamiseen vamman tai sairauden jälkeen, jotka ovat huolestuneita omasta selviytymisestään esim. työelämässä tai jotka haluavat parantaa omia tiedonkäsittelyvalmiuksiaan työelämän vaatimuksia paremmin vastaaviksi. Lisäksi teemme arvioita oppimisvaikeuksista ja niiden aiheuttamista haasteista opiskelun tai työssä selviytymisen suhteen.

Tarjoamme neuropsykologisisia ja puheterapeuttisia tutkimuksia tiedonkäsittelyvaikeuksien selvitämiseksi neurologisen vamman tai sairauden jälkeen. Tämän ohella teemme tutkimuksia oppimisvaikeuksien huomioimiseksi opiskelussa ja esim. ylioppilaskirjoituksissa tai ajokorttikokeessa. Lisäksi teemme mm. työkyky- ja autolla-ajokyvyn arvioita.

Tarjoamme  neuropsykologista kuntoutusta sekä puheterapiaa neurologisesta vammasta tai sairaudesta toipumisen edistämiseksi, oppimisvaikeuksien lievittämiseksi tai työ- ja toimintakyvyn kohentamiseksi.

(Klikkaa videon oikeaa alakulmaa suurentaaksesi)

Lataa kuntoutusesite