Liity joukkoomme

Hyvä neuropsykologi, psykologi tai psykoterapeutti. Kaipaatko aitoa ammatillista vuorovaikutusta ja mahdollisuutta kehittää ja kehittyä. Ludus tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja kilpailukykyisen paikan toimia ammatinharjoittajana koko- tai osa-aikaisesti.

 

Yksi Luduksen toiminnan ylivertaisista kulmakivistä on vahva yhteisöllisyys ja kollegiaalisuus. Ludus on ympäristö, jossa oppii jatkuvasti. Vapaamuotoisen, jatkuvan ammatillisen jakamisen lisäksi Ludus on ylpeä työnohjausperinteestään ja pitää siitä vuosien vieriessä edelleen kiinni. Säännöllinen, maksuton ja laadukas työnohjaus on kaikille meillä työskenteleville kuuluva etuisuus.

Luduksessa sinulla on mahdollisuus erittäin monipuoliseen ja ammatillisesti kehittävään työnkuvaan. Voit työskennellä lasten, nuorten tai aikuisten parissa. Voit toimia kouluttajana ja työnohjaajana. Voit tehdä tutkimuksia ja kuntoutusta yksilöllisesti tai ryhmissä.

Meillä on nykyaikainen ja ajantasainen sähköinen potilastietojärjestelmä, Kanta-yhteys ja alan johtava välineistö. Toimitilamme ovat varta vasten terveydenhuollon toimintaan rakennetut. Tiloissamme on ensiluokkainen äänieristys. Ne ovat turvalliset, toimivat, viihtyisät ja ne ovat saaneet paljon kiitosta niin työntekijöiltä kuin asiakkailtamme. Odotustila on tilava ja viihtyisä. Liikuntarajoitteiset asiakkaamme on huomioitu kaikissa toimitilojamme koskevissa ratkaisuissa.

Luduksen sijainti on mitä mainioin. Olemme Oulunkylässä, Mäkitorpantiellä, Käpylän juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Alue on turvallinen, rauhallinen, jopa idyllinen, pahimman ruuhkakeskustan ulkopuolella ja suurten valtaväylien välittömässä läheisyydessä. Hyvästä sijainnista hyötyvät niin työntekijämme kuin asiakkaamme. Meille on erinomaiset kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Alakerrassamme on lounasravintola ja kuntosali. Toimitiloiltamme 5 minuutin kävelymatkan päässä alkavat Keskuspuiston loistavat ulkoilumaastot. Kiinteistössä on uudet sosiaalitilat, joten jos haluat kulkea työmatkasi, vaikka juosten tai pyörällä tai käydä keskellä päivää salilla tai lenkillä, on sinun mahdollisuus virkistäytyä ennen työpäivää tai sen aikana.

Vapaamuotoiset yhteydenotot ja hakemukset pyydämme ystävällisesti toimittamaan toiminnanjohtaja Heli Isomäelle: heli.isomaki(at)ludus.fi

 

Ota yhteyttä

Mietitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu ja ryhdytään töihin paremman olon ja selviytymisen puolesta.