Työnohjaus

Työnohjaus on monissa ammateissa keskeinen kehittymisen ja taitojen jalostumisen työkalu. Työnohjauksessa käsitellään sinun työhösi liittyviä kysymyksiä, jotta löytäisit itsellesi ammatillista varmuutta ja kykyä selvitä työsi vaihtelevista haasteista. Työnohjaus lisää työtyytyväisyyttäsi ja -hyvinvointiasi, kun koet hallitsevasi työssä esiintulevat asiat paremmin. Työnohjaaja on mentori ja sparraaja, joka hallitsee myös työsi ammatillista sisältöä.

Luduksen työnohjauksellinen osaaminen liittyy erityisesti kasvun ja kehityksen ja oppimisen kysymyksiin. Ammattiryhmiä, joille erityisellä osaamisella tarjoamme työnohjausta ovat:

  • psykologit
  • puheterapeutit
  • toimintaterapeutit
  • opettajat
  • erityisopettajat
  • varhaiskasvattajat
  • hoitotyön ammattilaiset

Työnohjaajina toimivat neuropsykologian erikoispsykologit ja neuropsykologian kouluttaja- työnohjaajat: Katja Ala-Kauhaluoma, Satu Häkkinen, Heli Isomäki, Sari Kantelinen ja Nina Uusitalo sekä psykoterapeutti-neuropsykologit Anu Lehtinen ja Helena Raitala ja neuropsykologiaan erikoistuva psykologi Mira Mönkkönen ja psykologi Mira Helimäki

Työnohjausta järjestetään yksilöllisesti, pareittain tai ryhmämuotoisesti.

Työnohjaus maksaa Luduksessa tai Microsoft Teams tai Skype for Business kontaktina toteutettuna 155€/45min. Luduksen ulkopuolella lähiohjauksena toteutettuna työnohjaus maksaa 225€/45min.

Verohallinnon ohjeistuksen mukaan työnohjaus on vapautettu arvonlisäverosta silloin kun se kohdistuu sellaisen työntekijän ohjaukseen, joka on välittömässä terveydenhuollollisessa hoitosuhteessa työnohjauksessa käsiteltävään asiakkaaseen. Muissa tapauksissa työnohjauksen hintaan on lisättävä arvonlisävero sen ollessa ALV:n alaista toimintaa.

Jos haluat laadukasta työnohjausta, ota yhteyttä.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Mietitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu ja ryhdytään töihin paremman olon ja selviytymisen puolesta.