Me

Nimemme Ludus tulee latinan kielestä ja tarkoittaa leikkiä. Nimemme mukaisesti tavoitteenamme on tuoda asiakkaillemme ilon, edistymisen ja onnistumisen hetkiä. Kohtaamme asiakkaamme usein vaikeiden ja heille haasteellisten asioiden äärellä. Hallinnantunne, selviytyminen ja uskallus kulkevat käsi kädessä. Ne avaamat meille mahdollisuuden oppia ja edistyä.

Olemme Helsingissä toimiva asiantuntijayritys. Erityisosaamisalueitamme ovat oppimisvaikeuksien sekä neurologisten sairauksien ja vammojen arviointi ja kuntoutus.

Olemme kokonaan suomalaisomistuksessa oleva yritys. Toimintamme on viranomaisten hyväksymää ja valvomaa (Aluehallintovirasto, Valvira). Osaamisemme perustuu erittäin koulutettuun ja pätevään henkilökuntaan sekä yrityksen kantamaan vastuuseen henkilökunnan kehittymisestä ja asiakaspalvelun laadusta.

Olemme mielen ja aivojen huippuasiantuntijoita. Henkilökunta on tärkein pääomamme. Meillä työskentelevät motivoituneet, työstään ja asiakkaistaan aidosti kiinnostuneet alan ammattilaiset. Tutustu meihin.

Tervetuloa tutustumaan asiantunteviin palveluihimme.

 

Ota yhteyttä

Mietitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu ja ryhdytään töihin paremman olon ja selviytymisen puolesta.