Palvelumme

Mielemme on joustava ja kykenee muutokseen. Voimme selvitä elämässämme kohtaamista asioista, valita, miten koemme ne ja minkä merkityksen niille annamme. Meidän ei kuitenkaan tarvitse tehdä tätä yksin. Mielen ja aivojen ammattilaiset ovat käytettävissämme assistentteina kohti oman elämämme vahvempaa ymmärtämistä, hallintaa ja hyvää oloa. 

Neuropsykologi palveluksessasi

Neuropsykolgi on aivojen toiminnan asiantuntija. Neuropsykologisten palveluiden tavoitteena on aivojen toimintakyvyn kartoitus tai aivojen toimintakyvyn vahvistaminen. Neuropsykologinen tieto auttaa meitä ymmärtämään sitä, miten aivot toimivat ja avustaa ja opettaa käyttämään aivoja paremmin. Lisääntynyt ymmärrys ja aivojen vahvistaminen helpottavat selviytymistä muun muassa oppimisesta, työnteosta, arkielämästä ja sosiaalisista tilanteista.

[+] Lue lisää

Psykologi palveluksessasi

Psykologinen tieto on suuri mahdollisuus ymmärtää ja jäsentää omaa ajattelua ja omaa elämää. Psykologi on mielen ammattilainen, joka auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja omia kokemuksiasi paremmin. Hänen avullaan voit luottamuksellisesti ja turvallisesti etsiä omien arvojesi mukaisen ratkaisun elämäsi risteyskohdissa. Hän on puolueeton keskustelukumppani.

[+] Lue lisää

Psykoterapeutti palveluksessasi

Psykoterapeutti on oman mielen kehittämisen ja omien mielen lukkojen ja solmujen avaamisen spesialisti. Hänen tavoitteenaan on auttaa sinua tunnistamaan ja sanoittamaan tunteitasi ja kokemuksiasi. Hänen kanssaan yhteistyössä voit ymmärtää ja tulkita vaikeita tunteitasi ja käyttäytymistäsi. Kun ymmärtää tunteidensa, kokemustensa ja käyttäytymisensä taustoja, saa itselleen keinoja paremmin ohjata elämäänsä.

[+] Lue lisää

Ota yhteyttä

Mietitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu ja ryhdytään töihin paremman olon ja selviytymisen puolesta.