Psykoterapeutin palvelut

Ludus tarjoaa osana laadukkaita aivoihin ja mieleen liittyviä palveluita myös poikkeuksellisen laaja-alaista psykoterapiaa. Luduksen psykoterapeuttiset palvelut edustavat kognitiivista psykoterapiaa. Kognitiivisen psykoterapiassa keskiössä on ihmisen ajatukset, uskomukset ja tunteet, jotka aiheuttavat kärsimystä.

 

Kaikilla Luduksessa toimivilla psykoterapeuteilla on myös neuropsykologin koulutus. Koulutuskokonaisuus auttaa asiantuntijoitamme ymmärtämään ja auttamaan sinua erittäin kokonaisvaltaisesti.

Terapiassa keskeistä ovat sinun omat tavoitteesi ja toiveesi. Työskentelyssä painopisteenä ovat omat kokemuksesi ja ongelmalliseksi kokemasi tilanteet. Yhdessä psykoterapeutin kanssa pystytte lisäämään ymmärrystä ongelmasta ja löytämään joustavampia tapoja toimia.

Psykoterapiaan voi hakeutua esimerkiksi liittyen stressiin, jännittämiseen, pelkoihin, uupumukseen, masennukseen, ahdistukseen, paniikkihäiriöön tai unettomuuteen.

Terapia voi olla lyhyttä tai pitkää, tapaamisia on useimmiten kerran viikossa tyypillisimmin 45 minuuttia kerrallaan. Terapian kestosta sovitaan terapeutin kanssa asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaisesti.

Terapiaan tullaan yleensä lääkärin suosituksesta ja lähetteellä. Terapiaan voi tulla myös ilman lähetettä ja omakustanteisesti. Mikäli kuntoutus on terveydenhuollon suosittelemaa, siihen on mahdollista saada maksusitoumus KELASTA, erikoissairaanhoidosta (esim. HUS) tai perusterveydenhuollosta ja joskus myös sosiaalitoimesta.

Kognitiivinen psykoterapia maksaa 129€/45min.

Varaa aika psykoterapeutin vastaanotolle!

Ota yhteyttä

Mietitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu ja ryhdytään töihin paremman olon ja selviytymisen puolesta.